News
סופלה
דצמבר 29, 2020 עמליה גל
מתכונים

מתוק וקל: מתכון לסופלה במיקרו

אם אתם מחפשים מתכון קל שילמד אתכם איך להכין סופלה במיקרו הגעתם למקום הנכון. כמה צעדים פשוטים וגם אתם תדעו להכין את הפינוק המתוק והמושחת הזה.

בא לכם להתפנק עם קינוח מתוק ומושחת בבית מבלי לעשות יותר מדי עבודה? יש לנו את הקינוח המושלם בשבילכם: סופלה במיקרו זה אחד החטאים הכי מתוקים שיש ותשמחו לדעת שהכנו לכם בפוסט מתכון פשוט וקל שידריך אתכם לכל אורך שלבי התהליך (המאוד קצר) בצירוף סרטון הדרכה נהדר מבית שטרודל.

אחרי שתסיימו להכין את הקינוח הזה אתם תבינו שמדובר בקינוח הכי פשוט וקל שאפשר להכין בבית בלי מאמץ, או בקיצור זה קינוח לעצלנים חמודים שמתחשק להם קצת מתוק. אז בואו נתחיל!

סופלה במיקרו – המצרכים הנדרשים: כלי לסופלה או ספל נמוך. 2 כפות קמח תופח. כף סוכר. כף קקאו. כף שמן קנולה. 3 כפות חלב כף נוטלה.

לפני שאנחנו מתחילים את התהליך חשוב לשים לב שאתם משתמשים בכוס טובה שניתן לחמם אותה במיקרו. כמו שתראו מיד, סופלה במיקרו לא דורש מכם תהליך הכנה מורכב. עליכם לשפוך את חומרי הגלם שכתבנו לכם למעלה לכוס מתאימה ולערבב אותם היטב ולבסוף להכניס את זה למיקרו למשך דקה.

בהמשך תמצאו לינק ודרכו ניתן להגיע לסרטון הדרכה להכנת המתכון 🙂

ניתן לשדרג את הסופלה במיקרו באחת הדרכים הבאות: לשים שמנת מתוקה במקום החלב, להשתמש בקוביות שוקולד או שוקולד השחר במקום הנוטלה, להשתמש בשוקולית במידה ואין לכם קקאו.
אם אתם רוצים להפוך את המתכון הזה לפרווה כל שעליכם לעשות זה להחליף את החלב בחלב סויה/שקדים/קוקוס
***שימו לב שהסופלה הזה אינו מתאים להקפאה ככה שאם הכנתם ולא סיימתם (משום מה?) עדיף שתזרקו אותו ולא להשאיר במקרר.

הי, שמי עמליה גל, בת 12. עולה לכיתה ח' בתיכון מיתרים. יש לי הרבה תחביבים: ריקוד, בילוי עם חברות, צפיה בטלוויזיה, בישול ואפיה.

מתגוררים בכרמית? רוצים לכתוב מאמר? דבר איתנו

תגובות

© 2020-2024כרמית שליכל הזכויות שמורות